≡ Menu

PayPro

Op deze pagina kan je beoordelingen en ervaringen lezen over dit affiliate netwerk. Heb je zelf ervaring met dit netwerk? Je collega affiliates en het affiliate netwerk zullen het op prijs stellen dat je jouw ervaring met hen deelt!

PayPro
  • 72.8%
  • Goed
  • 3.64/5 Gemiddelde beoordeling

  • 14 Beoordelingen

  • PayPro
  • Published on: 26 februari 2014
  • Laatste wijziging: 6 maart 2014
  • Programma aanbod
  • Support
  • Tracking
  • Beheer software
  • Betalingen
  • Advertentie materiaal

In het kort:

Biedt veel campagnes aan ter promotie van ebooks, online cursussen en instructievideo's.

Zeggen over zichzelf

Paypro is een online betaaldienstverlener met concrete mogelijkheden voor het verhogen van de omzet. Het is de enige onderneming in heel Nederland die betaaldienstverlening combineert met affiliate marketing. Als affiliate heb je bij PayPro goed inzicht in welke producten gepromoot kunnen worden. Middels de PayPro score kan je per product zien hoe aantrekkelijk het is om het product te verkopen. Affiliëren is bij PayPro zeer eenvoudig: meldt je aan en promoot per product je persoonlijke affiliate link. Door goed te luisteren naar de wensen van klanten en het verwerken van deze wensen in het aanbod is PayPro steeds verder ontwikkeld. Nu kan PayPro een flexibel product bieden dat samen met haar afnemers verder groeit.

Scoort goed op

Programma aanbod en tracking

Scoort minder op

Advertentie materiaal

{ 14 beoordelingen… add one }

  • vakantieblog 26 maart 2014
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Enkele maanden gezondheid gerelateerde ebooks gepromoot, door wat negatieve terugkoppeling van mijn bezoekers wat verder in de kwaliteit bvan de ebooks gedoken. Veel van het zelfde en regelmatig overduidelijk vertaald vanuit het Engels. Heb je veel tijd besteed aan het opbouwen van een kwaliteitswebsite met de daarbij behorende bezoekers, dan biedt Paypro de juiste producten aan om de betrouwbaarheid van je website te grabbel te gooien. Geen aanrader.

  • MartinT 7 maart 2014
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Paypro is er mede verantwoordelijk voor dat dubieuze verdienmodellen, cursussen en ebooks nog bestaan. De commissies zijn ongekend hoog, maar dat zijn de verkoopprijzen van sommige producten dan ook. Ik heb de paypro producten regelmatig voorbij laten komen als advertorial op mijn goed gelezen weblog, vaak genoeg met resultaat, maar besef je wel dat je hierdoor indirect meewerkt aan het in stand houden van de “Wil jij nooit meer werken” reclames. Ik werk daarom niet meer met Paypro.

  • MrGezond 13 september 2013
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Ik ben met name actief in de “hoe val je af” branche, en dan is Paypro een goede partner. Hun beheer omgeving is inmiddels goed bij de tijd, alleen de support mag soms wel wat preciezer. De commissies bij Paypro zijn vaak niet al te hoog, maar dat is inherent aan mijn branche.

  • Ruben2009 24 april 2012
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Ik heb lange tijd best aardig gescoord met Paypro, maar die lui hebben hun beste tijd wel gehad, er zit geen snelheid meer in en ze draaien de meeste vreemde campagnes./

  • JW 20 april 2011
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Tja, de clickbank van Nederland. Support heeft een vertraging van 1 hele werkwerk en de nieuwe beheer software is nou niet bepaald een stap vooruit. En dan heb ik het nog geeneens gehad over de dubieuze adverteerders die bij ze aangesloten zijn, naar mijn mening reinste geldklopperij. Je kan als affiliate beter echte producten gaan promoten, is beter voor je reputatie.

  • Fashionreview 15 februari 2011
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Paypro heeft een monopolie binnen Nederland als het gaat om ebooks, en die rol vervullen ze prima, gaan daarom zeker niet achterover leunen. Mensen die goede verkoopteksten kunnen schrijven zullen zeker wat kunnen verdienen bij paypro.

  • JoJanneke 11 februari 2011
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Paypro is een goede aanvulling voor onze community websites waar we zo af en toe ruimte hebben voor een advertorial. De aangeboden producten zijn vaak goede SEO onderwerpen, dus inkomsten zijn vaak lange termijn als je website een beetje SEo vriendelijk is ingericht.

  • JanWebmeester 22 januari 2011
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Wat je ook van Paypro vindt, ze zijn wel het enige netwerk met laagdrempelige producten en soms absurd hoge vergoedingen, er is nu een campagne waar je 500 euro per sale kan verdienen, daar hoef je niet zoveel van te hebben om maandelijks rond te komen. Als je er ruimte voor hebt zou ik zeker proberen paypro in te zetten om je verdiensten te vergroten. Moet wel eerlijk toegeven dat de meeste affiliate websites niet geschikt zijn voor paypro producten, ik scoor het beste met blogs.

  • Deurmat 19 oktober 2010
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Ach ja, paypro, wat zal ik er van zeggen, een broeinest van allerlei schrijvers die denken het gouden ei bedacht te hebben. Er zit wel wat leuks tussen, maar uiteindelijk zijn de ebook schrijvers allemaal gek gemaakt door mensen als casper camps, en denken dat ze er bergen geld mee te kunnen verdienen, het kan wellicht wel, maar voor mij absoluut niet de meest eenvoudige en nette manier.

  • Alkmaar82 1 oktober 2010
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Leuk dat Paypro erbij staat, wordt niet vaak genoemd als affiliate netwerk zijnde, terwijl het voor mij persoonlijk een zeer lucratief bedrijf is. Ik promoot veel ebooks via blogs, en dat gaat prima. Aanbod is groot, support attent, alles doet wat het moet doen.

  • Drako 15 augustus 2010
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Leuk bedrijf. Ben heel actief met ze, als je een beetje handig bent in het schrijven van commerciële unieke teksten kan paypro je een leuke bijverdienste opleveren. Voor mij is het meer dan een bijverdienste inmiddels. Wens is nog wel dat ze alle producten in een product feed aan bieden.

  • Mim 25 mei 2010
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Out of the box affiliate netwerk, maar daardoor niet minder lucratief. Zoals gezegd, goed voor erbij. Mike

  • peeproo 24 maart 2010
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Wonderbaarlijk hoeveel goede ebooks er zijn geschreven door onze landgenoten. Deze gaan vaak over allerdaagse onderwerpen, en zijn daardoor goed te verkopen. Doet het vooral goed bij het verkopen via weblogs.

  • Popeye 15 maart 2010
    • Programma aanbod
    • Support
    • Tracking
    • Beheer software
    • Betalingen
    • Advertentie materiaal

    Paypro is handig voor het opvullen van de gaatjes, er is altijd wel een ebook die je nog ergens kan promoten. Leuk voor erbij.

Om de authenticiteit van de geplaatste beoordelingen zoveel mogelijk te waarborgen is het verplicht om een account te registreren (binnen 2 minuten geregeld) voordat je een reactie kan plaatsen.

Reacties geplaatst vanaf proxies worden standaard niet toegelaten. Wij controleren alle reacties, dus hou er rekening mee dat je beoordeling of reactie niet direct te zien is.

Wij zullen nooit je email-adres aan een affiliate netwerk geven, we bieden de netwerken echter wel de kans om direct (openbaar) op je beoordeling te reageren, deze mogelijkheid is natuurlijk helemaal optioneel, voor de affiliate én voor het netwerk.